Magnolia (1999)

et portrett av en mann med en hodebåret mikrofon

"Magnolia" er en film fra 1999, skrevet og regissert av Paul Thomas Anderson. Denne episke ensemblefilmen utforsker kompleksiteten og tilfeldighetene i livet gjennom en rekke sammenflettede historier og karakterer i San Fernando Valley, California.

Filmen bruker en rekke ikke-lineære fortellerteknikker og skifter mellom forskjellige karakterer og historier som gradvis veves sammen. Dette skaper en intens og følelsesmessig opplevelse for seerne, som blir trukket inn i hver enkelt karakter og deres livsutfordringer. I tillegg er filmen visuelt imponerende, med utmerket kamerabruk, fargepalett og bruk av musikk.

"Magnolia" stiller spørsmål ved menneskelige relasjoner og skjebnens rolle i livene våre. Denne filmen er en intellektuell og følelsesmessig reise som etterlater et varig inntrykk på dem som ser den.

Alt i alt er "Magnolia" en bemerkelsesverdig filmopplevelse som skildrer en rekke komplekse karakterer og deres sammenflettede skjebner. Det er en film som vil få deg til å tenke og føle, og den er verdt å se for enhver som setter pris på dyp og tankevekkende film.

---

OBS!

Denne visningen krever filmklubbmedlemskap. Filmklubbmedlemskap kjøpes på nett eller i billettluka og fremvises i døra, det koster kun kr. 25,- per semester. Når du har blitt medlem via nettet, registreres du som nytt medlem fysisk hos oss på Vega. Registering foregår en halvtime før visningsstart.

Vega Filmklubb visningene kurateres av en gjeng med unge filminteresserte. Hvert semester settes det opp et program med kinovisninger for et åpent publikum.

Nasjonalitet
USA