Barn og unge

På Vega skal unge få programkvalitet som de voksne, i tillegg til å være med å skape, bidra, mene og bestemme. Vega Scene har flere tilbud til barn og unge, for de aller minste ned i 2 års alder, til unge voksne opp til 25 år.

Voksenfri

VOKSENFRI er et etter skoletid-tilbud hver tirsdag på Vega Scene, for deg mellom 9-12 år. Her leker vi oss med spennende filmklubb- og teateraktiviteter.

Les mer om VOKSENFRI her

Bilde av bokstaven U formet av fargerike tråder. På regnbue-farget bakgrunn.

U-KULTUR står for ungdomskultur og er vårt etter skoletid-tilbud til unge mellom 13 og 15 år.

Les mer om U-KULTUR her

En ku sier hæ mot en psykedelisk bakgrunn og vårens filmklubb-program på Vega

VEGA FILMKLUBB (16-25 år) består av en kurateringsgruppe som setter opp sitt eget kinoprogram. Visningene er åpne for alle, men du må være mellom 16 og 25 år for å være en del av kuratorgruppen.

Les mer om Vega Filmklubb her

Vega ung teater

VEGA UNG TEATER lager teaterforestillinger som egne versjoner av profesjonelle stykker som iscenesettes på Vega. Ungdommene som er med jobber i et kreativt team og kan være alt fra skuespiller på scenen, regissør, bestemme kostymer, lage musikk, scenografi- eller annet du har lyst til å bidra med.

Les mer om Vega Ung Teater her

Knøttekino liggende plakat

KNØTTEKINO viser film på barnas premisser. Konseptet er skreddersydd for barn i alderen 2 - 5 år; med dempet lyd og belysning og kortere filmer. Knøttekino er i Salongen, og vi tilrettelegger med sofaer, tepper, puter og stoler slik at ALLE kan sitte, ligge ned og slappe av eller bevege seg rundt.

Se programmet og kjøp billetter HER

Skoletilbud

Vega Scene har også tilbud til skoleklasser eller organiserte fritidstilbud. Ta kontakt for å avtale matinévisninger til reduserte priser for grupper. Til noen av visningene har vi undervisningsmateriell med for- og etterarbeid, introduksjoner før visning eller samtaler i etterkant tilgjengelig.

Les mer om skoletilbudet HER