Vega Ung Teater

Vega ung teater

På Vega skal unge få være med å skape, bidra, mene og bestemme. Derfor har vi Vega Ung Teater, et gratis tilbud for deg som er over 16 år og interessert i teater.

Vega Ung Teater lager teaterforestillinger som egne versjoner av profesjonelle stykker som iscenesettes på Vega. Ungdommene som er med jobber i et kreativt team og kan være alt fra skuespiller på scenen, bestemme kostymer, lage musikk, scenografi- eller annet du har lyst til å bidra med. Vega Ung Teater møtes hver torsdag fra kl. 16:30-19.

Følg Vega Ung Teater på Instagram

VIL DU VÆRE MED I VEGA UNG TEATER HØSTEN 2023?

Er du mellom 16-25 år og vil lære mer teater og ny dramatikk? Har du lyst til å prøve deg som regissør eller har du en skuespillerspire i magen? Spiller du egen musikk og ønsker å komponere for teater? Vega Ung Teater har denne høsten ledige plasser. Tilbudet krever ingen erfaring og vi søker nettopp deg!

Blir du med i Vega Ung Teater vil du få erfaring og lære om ny dramatikk, skuespill, konseptutvikling, teaterregi, musikkbruk i teater, teaterproduksjon - i tillegg til å ha det gøy!

Vi har sommerferie nå, men gleder oss til å ta fatt på Monica Isakstuen sin tekst Jeg kan være en annen over sommeren.

Prøvene foregår på Vega Scene hver torsdag fra kl. 17:00-19:30 (med unntak av skoleferier) og oppstart er den 31. august 2023. I tillegg vil det være kveldsprøver i forkant av forestillingen.

Prosjektet avsluttes med premierefest hvor vi spanderer pizza.

Viktig! For å melde deg på er det en forutsetning at du kan delta på alle prøvene. Sykdom og fravær må avtales med spesielt da det går ut over planleggingen av prøvene.

For å være med, må du sende et kort motivasjonsbrev til line@vegascene.no. Fristen er 25. august 2023.

I brevet skriver du kortfattet om hvorfor du ønsker å delta og hva du vil få ut av og lære på Vega Ung. Presiser om du ønsker å delta som regissør, musiker eller skuespiller - eller om du er fleksibel og interessert i flere roller. Det er begrenset antall plasser. 

Vega Ung Teater er et aktivitetstilbud for alle mellom 16-25 år og er støttet av Bufdir. Det er gratis å delta.

Har du spørsmål? Ikke nøl med å ta kontakt: line@vegascene.no. Vi håper å høre fra deg. Del gjerne dersom du vet om noen som kan være interessert.

Vega Ung er støttet av Barne- ungdoms- og familiedirektoratet (Bufdir), Norsk Filmklubbforbund er samarbeidspartner. Tilbudet ble utviklet med tilskudd fra Sparebankstiftelsen DnB, og har gjennomført ferieprogram med støtte fra Oslo Kommune.

Logoer Vega Filmklubb