Vega Ung Teater

Vega ung teater

På Vega skal unge få være med å skape, bidra, mene og bestemme. Derfor har vi Vega Ung Teater, et gratis tilbud for deg som er over 16 år og interessert i teater.

Ungdommene som er med jobber i et kreativt team og kan være alt fra skuespiller på scenen, bestemme kostymer, lage musikk, scenografi- eller annet du har lyst til å bidra med. Vega Ung Teater møtes hver torsdag fra kl. 16:30-19. Denne våren jobber de med stykket Nye måter å fly på av Birgitte Larsen.

Følg Vega Ung Teater på Instagram

VIL DU VÆRE MED I VEGA UNG TEATER?

Er du mellom 16-25 år og vil lære mer teater og ny dramatikk? Har du lyst til å prøve deg som skuespiller eller har du lyst å lære mer om regi? Spiller du egen musikk og ønsker å komponere for teater? Vega Ung Teater har denne våren ledige plasser. Tilbudet krever ingen erfaring og vi søker nettopp deg!

Les mer om hvordan du melder deg på HER.

Svart-hvitt portrett bilde

Vega Ung Teater ledes av pedagog Lena Kvitvik. Lena er utdannet skuespiller fra Nord Universitet og har nylig tatt PPU ved Kunsthøgskolen i Oslo. Hun har tidligere vært ansatt hos blant annet Compagnie Philippe Genty, Nordland Teater og Maipo Film. Nå gleder hun seg til å være prosjektleder og pedagog for Vega Ung våren 2024.

Lena kan kontaktes på lena@vegascene.no.

Utvalgte tidligere forestillinger:

Vega Ung Teater har prøver på Vega Scene hver torsdag fra kl. 17:00-19:30 (med unntak av skoleferier). I tillegg er det kveldsprøver i forkant av forestillingen.

Vega Ung Teater er et aktivitetstilbud for alle mellom 16-25 år og det er gratis å delta. Tilbudet krever påmelding.

Vega Ung er støttet av Barne- ungdoms- og familiedirektoratet (Bufdir), Norsk Filmklubbforbund er samarbeidspartner. Tilbudet ble utviklet med tilskudd fra Sparebankstiftelsen DnB, og har gjennomført ferieprogram med støtte fra Oslo Kommune.

Logoer Vega Filmklubb