Bli med i Vega Ung Teater

5 unge jenter og en gutt sitter tett sammen i en klynge.

Er du mellom 16-25 år og vil lære mer om teater og ny dramatikk? Har du lyst til å prøve deg som skuespiller eller regissør? Spiller du egen musikk og ønsker å komponere for teater? Lager du kostymer, snekrer scenografi eller har lyst til å gjøre/prøve /lære litt om alt?

Vega Ung Teater har denne høsten ledige plasser. Tilbudet krever ingen erfaring og vi søker deg som tenker at dette kunne vært gøy. 


Vega Ung Teater møtes hver torsdag fra kl. 16:30-19:00 her på Vega Scene. Oppstart 22. august.

Skriv en epost til krb@vegascene.no for å melde deg på.

Les mer om Vega Ung Teater HER

Jawad Aziz er ny lagleder

Ung kjekk mann med sort hår og litt skjegg. Han har hvit t-skjorte, sort belte og grå bukse

Vega Ung Teater jobber frem forestillingen selv, men Jawad Aziz vil veilede og tilrettelegge det hele. Jawad (1992) er skuespiller, pedagog, tverrfaglig kunstner og formidler. Som skuespiller studerte han på Nordic Black Xpress og har spilt på den Norske Opera med forestillingen «56 Hoperoad, 2024», på Kloden teater i 2024 med den Heddanominerte forestillingen «Passer min beat?" Og «Sirkus Grønland» av Mine Nilay Yalcin. Han er også pedagog for «Barneteater» ved Det Andre Teateret. Som tverrfaglig kunstner behersker Jawad alt fra Beatboxing, Popping og Breakdance, til billedkunst og papirkunstformen origami og kirigami.


Som formidler er Jawad Aziz en poet med tekstutvikling som sitt hovedvirke siden 2014 og OsloMester i SlamPoesi året 2023. Jawad Aziz holder jevnlige kurs i tekstutvikling og taleteknikk/ scenebeherskelse som kunstnerisk veileder og er skaperen bak det tverrkunstneriske showet «SlamShake».


Følg Vega Ung Teater på Instagram