Voksenfri

Voksenfri

VOKSENFRI er et etter skoletid-tilbud hver tirsdag på Vega Scene, for deg mellom 9-15 år. Her leker vi oss med spennende filmklubb- og teateraktiviteter.

Filmklubbvisninger

Vi viser gammel og ny kvalitetsfilm på kino som vi tror du vil like. For å se filmene, må du melde deg inn i filmklubben vår. Dette er gratis, og du får et medlemskort med fri tilgang til resten av filmprogrammet. Medlemskap kan ordnes i døra hver VOKSENFRI-tirsdag.

Voksenfri ble kåret til årets barnefilmklubb i 2021.


Program våren 2023

28.02 Detective Pikachu
07.03 The Karate Kid
14.03 Bare skyer beveger stjernene
21.03 Robots
28.03 Belle
04.04 The Simpsons Movie
11.04 Jørgen + Anne = Sant
18.04 Rango
25.04 Prinsessen og Frosken
02.05 Nøff

Vil du være med i Voksenfri teatergruppe?

Voksenfri teater er et gratis tilbud for alle barn mellom 9 og 15 år. Vil du være en del av et teaterensemble der absolutt alt er lov? På Voksenfri teater så leker vi, improviserer og setter opp egne teaterstykker som vises for et publikum. Du vil få mulighet til å bli hørt, få testet ut ideene og tankene dine og ikke minst få kjent på sann skaperglede. Voksenfri Teater er hver tirsdag fra 14.30 - 16.00 (utenom skoleferier). Påmelding til knut@vegascene.no. Begrenset antall plasser.

Følg VOKSENFRI på Facebook og Instagram


VOKSENFRI-tirsdagen vår ser slik ut:

14:30 Oppmøte og registrering
15:00 Filmvisning i kinosal (varighet ca. 1,5- 2 timer avhengig av filmens lengde)
15:00-16:30 Teatergruppe

Vi tilbyr enkel matservering.

Det kan forekomme endringer i filmprogrammet. For jevnlige oppdateringer, følg oss på sosiale medier eller ta kontakt per e-post ak@vegascene.no.

Hvem er vi i VOKSENFRI?

VOKSENFRI er fri for voksne. I alle fall nesten! Her er litt info om oss som jobber her:

Anne Kathrine Fallmyr
Prosjektleder
E-post: ak@vegascene.no

Anne Kathrine har utdanning i medievitenskap, performing arts og master i koreografi fra Kunsthøgskolen i Oslo. Hun jobber til daglig i administrasjonen på Vega Scene, og er prosjektleder for VOKSENFRI og Vega UNG på Vega Scene. Anne Kathrine har erfaring med arbeid med barn og ungdom gjennom teater, dans og TV. Hun har tidligere jobbet som programleder i NRK Super og reporter i NRK Hovedscenen.

Adeel A. Khan
Prosjektmedarbeider
adeel@vegascene.no

Adeel har legeutdanning, kompetanse som medisinsk sekretær, mange års arbeidserfaring med barn og ungdom i Oslo kommune og ferdigheter innen flere store arrangementer i hovedstaden. I tillegg til å jobbe med Voksenfri og Vega Ung, jobber han på X-Ray Ungdomskulturhus i bydel Grünerløkka, hvor han blant annet har hovedfokus på studie- og karriereveiledning. Adeel en enorm interesse og kjærlighet for film og teater, som han ser frem til å dele med dere.

Jakob Skrede Langedal
Prosjektmedarbeider
jakob@vegascene.no

Jakob Skrede Langedal har 3 års medieutdanning på Elvebakken Videregående Skole, og har gått et år på filmlinjen på Danvik Folkehøgskole. Han har laget flere kortfilmer både i skolesammenheng og på fritid, og ble nominert til Amandusprisen i 2020 med filmen “Beyond White”. Jakob har erfaring fra mediebransjen og var i 2019 med på å etablere ungdomsbedriften “Smedia UB”, og jobbet som innholdsprodusent for eksterne oppdragsgivere. Jakob var med på oppstarten av Vega Ung som deltaker. Nå jobber han som prosjektmedarbeider for Vega Ung og Voksenfri.

Eleonora Mincheva
Prosjektmedarbeider
eleonora@vegascene.no

Eleonora har tre års medieutdanning fra Elvebakken videregående skole, samt pågående bachelorutdanning i både litteraturvitenskap og kunsthistorie ved Universitetet i Oslo. Hun har blant annet blitt nominert til Amandusprisen med kortfilmen “SLITASJE” i 2020 og vunnet en intern pris på Elvebakken innen dokumentarfotografi. Tidligere har Eleonora jobbet med innholdsproduksjon for Oslo Grønn Ungdom i tillegg til at hun har hatt det frivillige vervet som leder i Vega Ung Film i oppstartsåret og frem til høsten 2020. Nå jobber hun som prosjektmedarbeider for Vega Ung og Voksenfri.

Knut Mohrsen
Teaterpedagog

Knut Mohrsen er utdannet skuespiller fra NSKI Høyskole (Norsk Skuespiller Institutt), og har senere tatt en praktisk-pedagogisk utdanning innenfor drama og teater ved Kunsthøgskolen i Oslo. Annet enn å jobbe som utøvende frilans skuespiller, så jobber Knut ellers som kulturskolelærer i Råde kommune hvor han underviser skuespill til barn i alle aldre. Han er nå den nye teaterpedagogen for VOKSENFRI.

Hannah Hasseløy
Prosjektmedarbeider

Hannah Hasseløy gikk fra dramalinjen på St. Hallvard Videregåendeskole til en 2-årig skuespillerutdannelse ved The Lee Strasberg Theatre & Film Institute i New York. Hun ble boende i New York i til sammen 6 år hvor hun var del av flere scene- og filmproduksjoner, både som skuespiller, regissør, og produsent. Hun har også spilt i flere produksjoner her i Norge, og har i tillegg vært en aktiv sanger. Hannah har også en stor lidenskap for film og filmens historie, og har derfor brukt mye av tiden sin på å fordype seg i mediet. Hannah flyttet nylig til Oslo og jobber nå som prosjektmedarbeider for Vega Ung og Voksenfri.

Følg oss på SOME:

www.facebook.com/voksenfri

www.instagram.com/voksenfri


VOKSENFRI er støttet av Barne- ungdoms- og familiedirektoratet (Bufdir) og Oslo kommune. Vinterferieprogrammet 2023 er støttet av OBOS jubel.

VOKSENFRI skal være en åpen møteplass for barn og ungdom i større bysamfunn. Tilbudet ble utviklet med støtte fra Sparebankstiftelsen DnB.

Bufdir // OBOS // Sparebankstiftelsen