Voksenfri

Voksenfri

VOKSENFRI er et etter skoletid-tilbud hver tirsdag på Vega Scene, for deg mellom 9-12 år. Her leker vi oss med spennende filmklubb- og teateraktiviteter.

Filmklubbvisninger

Vi viser gammel og ny kvalitetsfilm på kino som vi tror du vil like. For å se filmene, må du melde deg inn i filmklubben vår. Dette er gratis, og du får et medlemskort med fri tilgang til resten av filmprogrammet. Medlemskap kan ordnes i døra hver VOKSENFRI-tirsdag.

Voksenfri ble kåret til årets barnefilmklubb i 2021.

PROGRAM HØSTEN 2023

Tirsdager fra 14:30

AUGUST

22.08 Big
29.08 Spider-Man: Into the Spider-verse

SEPTEMBER

05.09 Binti
12.09 Det levende slottet
19.09 Pee-Wee's Big Adventure
26.09 Rottatouille

OKTOBER

03.10 Fight Girl
10.10 The Goonies
17.10 Den fantastiske Mikkel Rev
24.10 Space Jam
31.10 Dere velger Halloween-film

NOVEMBER

07.11 Chihiro og heksene
14.11 Trollmannen fra Oz
21.11 Stand by Me
28.11 Ringeren i Notre Dame

DESEMBER

05.12 H for Happy
12.12 Dere velger julefilm
19.12 Dere velger julefilm

Vil du være med i Voksenfri teatergruppe?

Voksenfri teater er et gratis tilbud for alle barn mellom 9 og 15 år. Vil du være en del av et teaterensemble der absolutt alt er lov? På Voksenfri teater så leker vi, improviserer og setter opp egne teaterstykker som vises for et publikum. Du vil få mulighet til å bli hørt, få testet ut ideene og tankene dine og ikke minst få kjent på sann skaperglede. Voksenfri Teater er hver tirsdag fra 15:00 - 16.30 (utenom skoleferier). Påmelding til knut@vegascene.no. Begrenset antall plasser.

Følg VOKSENFRI på Facebook og Instagram


VOKSENFRI-tirsdagen vår ser slik ut:

14:30 Oppmøte og registrering
15:00 Filmvisning i kinosal (varighet ca. 1,5- 2 timer avhengig av filmens lengde)
15:00-16:30 Teatergruppe

Vi tilbyr enkel matservering.

Det kan forekomme endringer i filmprogrammet. For jevnlige oppdateringer, følg oss på sosiale medier eller ta kontakt per e-post hannah@vegascene.no.

Hvem er vi i VOKSENFRI?

VOKSENFRI er fri for voksne. I alle fall nesten! Her er litt info om oss som jobber her:

Hannah Hasseløy
Prosjektleder
hannah@vegascene.no

Hannah Hasseløy gikk fra dramalinjen på St. Hallvard Videregåendeskole til en 2-årig skuespillerutdannelse ved The Lee Strasberg Theatre & Film Institute i New York. Hun ble boende i New York i til sammen 6 år hvor hun var del av flere scene- og filmproduksjoner, både som skuespiller, regissør, og produsent. Hun har også spilt i flere produksjoner her i Norge, og har i tillegg vært en aktiv sanger. Hannah har også en stor lidenskap for film og filmens historie, og har derfor brukt mye av tiden sin på å fordype seg i mediet.

Adeel A. Khan
Prosjektmedarbeider
adeel@vegascene.no

Adeel har legeutdanning, kompetanse som medisinsk sekretær, mange års arbeidserfaring med barn og ungdom i Oslo kommune og ferdigheter innen flere store arrangementer i hovedstaden. I tillegg til å jobbe med Voksenfri og Vega Ung, jobber han på X-Ray Ungdomskulturhus i bydel Grünerløkka, hvor han blant annet har hovedfokus på studie- og karriereveiledning. Adeel en enorm interesse og kjærlighet for film og teater, som han ser frem til å dele med dere.

Jakob Skrede Langedal
Prosjektmedarbeider
jakob@vegascene.no

Jakob Skrede Langedal har 3 års medieutdanning på Elvebakken Videregående Skole, og har gått et år på filmlinjen på Danvik Folkehøgskole. Han har laget flere kortfilmer både i skolesammenheng og på fritid, og ble nominert til Amandusprisen i 2020 med filmen “Beyond White”. Jakob har erfaring fra mediebransjen og var i 2019 med på å etablere ungdomsbedriften “Smedia UB”, og jobbet som innholdsprodusent for eksterne oppdragsgivere. Jakob var med på oppstarten av Vega Ung som deltaker.

Eleonora Mincheva
Prosjektmedarbeider
eleonora@vegascene.no

Eleonora har tre års medieutdanning fra Elvebakken videregående skole, samt pågående bachelorutdanning i både litteraturvitenskap og kunsthistorie ved Universitetet i Oslo. Hun har blant annet blitt nominert til Amandusprisen med kortfilmen “SLITASJE” i 2020 og vunnet en intern pris på Elvebakken innen dokumentarfotografi. Tidligere har Eleonora jobbet med innholdsproduksjon for Oslo Grønn Ungdom i tillegg til at hun har hatt det frivillige vervet som leder i Vega Ung Film i oppstartsåret og frem til høsten 2020.

Knut Mohrsen
Teaterpedagog

Knut Mohrsen er utdannet skuespiller fra NSKI Høyskole (Norsk Skuespiller Institutt), og har senere tatt en praktisk-pedagogisk utdanning innenfor drama og teater ved Kunsthøgskolen i Oslo. Annet enn å jobbe som utøvende frilans skuespiller, så jobber Knut ellers som kulturskolelærer i Råde kommune hvor han underviser skuespill til barn i alle aldre. Han er nå den nye teaterpedagogen for VOKSENFRI.

Følg oss på SOME:

www.facebook.com/voksenfri

www.instagram.com/voksenfri


VOKSENFRI er støttet av Barne- ungdoms- og familiedirektoratet (Bufdir) og Oslo kommune. Vinterferieprogrammet 2023 er støttet av OBOS jubel.

VOKSENFRI skal være en åpen møteplass for barn og ungdom i større bysamfunn. Tilbudet ble utviklet med støtte fra Sparebankstiftelsen DnB.

Bufdir // OBOS // Sparebankstiftelsen