Vega Filmklubb

Vega Filmklubb vår 2023

Programmet til Vega Filmklubb kurateres av en gjeng med unge filminteresserte. Hvert semester settes det opp et program med kinovisninger for publikummet på Vega Scene.

Det koster kun 25 kr for et filmklubbmedlemskap som varer ut semesteret, og 50 kr per billett for hver enkelt visning.

Tema for våren 2023:

Denne våren har vi i Vega Filmklubb kuratert et program med filmer tilpasset temaet Amerika Rundt! Gjennom “Amerika Rundt” ønsker vi å utforske, samt ta et oppgjør med Amerika. Med lerretet som linse får vi et intimt blikk på hva Amerika har å by på, både på godt og vondt. Vi skal komme nært på menneskene, landskapene, identitetene, utenforskapet og tilhørigheten. Fra lekende surrealisme fra Sør-Amerika til det arketypiske amerikanske i De forente stater, ønsker Vega Filmklubb å bringe kontinentet Amerika sitt mangfold til lerretet.

Vega Filmklubb inviterer deg på en uforglemmelig reise rundt Amerika!

Følg Vega Ung Film på Instagram eller Facebook for oppdateringer om program.

Program vår 2023

14.02 The Holy Mountain

28.02 Ed Wood

14.03 Godt nyttår Chile

28.03 My Own Private Idaho

11.04 Casablanca

25.04 Army of Darkness

09.05 Inland Empire

23.05 Manhattan

06.06 Stop Making Sense

20.06 Night of the Hunter

-----

På Vega skal unge få være med å skape, bidra, mene og bestemme. Derfor har vi Vega Ung Film, en kurateringsgruppe for deg som er 16-25 år, og interessert i film og formidling. Vega Ung Film kuraterer programmet til Vega Filmklubb. Det er gratis å være med.

Har du lyst til å være med i kuratorgruppa til Vega Ung Film?
Send en mail til hannah@vegascene.no

Vega Ung Film er støttet av Barne- ungdoms- og familiedirektoratet (Bufdir), Oslo kommune og Vega Scene. Norsk Filmklubbforbund er samarbeidspartner. Tilbudet ble utviklet med tilskudd fra Sparebankstiftelsen DnB, og har gjennomført ferieprogram med støtte fra Oslo Kommune.

Logoer Vega Filmklubb