Vega Filmklubb

Kul Hatt

Programmet til Vega Filmklubb kurateres av en gjeng med unge filminteresserte. Hvert semester settes det opp et program med kinovisninger for publikummet på Vega Scene.

Det koster kun 25 kr for et filmklubbmedlemskap som varer ut semesteret, og 50 kr per billett for hver enkelt visning.

Tema for høsten 2025: Kul hatt

Når man tenker tilbake på en film, er det ofte et spesifikt bilde som sitter sterkest igjen i hukommelsen. Det kan være et intenst nærbilde på en skuespiller, en symbolsk gjenstand som får ny betydning i ettertid, eller, om man har sans for mote, en ordentlig kul hatt. Denne høsten vil vi i Vega filmklubb hedre nettopp disse hattene. I løpet av semesterets program skal noen av filmverdenens mest moteriktige hodeplagg endelig få respekten de fortjener, og vi inviterer deg med på moroa (gjerne med en hatt på hodet).

Første visning:

24.09: Tampopo

08.10: Mirakelet i Milano

22.10: Le Samourai

05.11: Lemonade Joe

19:11: Fear of a Black Hat

3.12: Barry Lyndon

17.12: Ikiru

Følg Vega Filmklubb på Instagram eller Facebook for oppdateringer om program.

-----

På Vega skal unge få være med å skape, bidra, mene og bestemme. Derfor har vi Vega Filmklubb, en kurateringsgruppe for deg som er 16-25 år, og interessert i film og formidling. Vega Filmklubb kuraterer programmet til Vega Filmklubb. Det er gratis å være med.

Vega Ung Film er støttet av Barne- ungdoms- og familiedirektoratet (Bufdir), Oslo kommune og Vega Scene. Norsk Filmklubbforbund er samarbeidspartner. Tilbudet ble utviklet med tilskudd fra Sparebankstiftelsen DnB, og har gjennomført ferieprogram med støtte fra Oslo Kommune.

Logoer Vega Filmklubb