Det syvende innseglet

1 t. 36 min.
12 år
plakat med filmtittel og foto av mann ikledd langt stoff.

Ingmar Bergmans mørke mesterverk, ’Det sjuende inseglet’, tar deg med på en dyster reise inn i sjelens dypeste groper.

Med Halloween rett rundt hjørnet ønsker vi i Vega Filmklubb deg velkommen til en filmopplevelse utenom det vanlige. Ingmar Bergmans mørke mesterverk, ’Det sjuende inseglet’, tar deg med på en dyster reise inn i sjelens dypeste groper. I filmen, som er en sann klassiker innenfor eksistensiell skrekk, følger vi en ridder og hans følgesvenn på en dyster reise gjennom pestens herjinger i middelalderen. Men det som virkelig skiller filmen fra andre er møte med Døden personifisert, en skremmende og gåtefull skikkelse som utfordrer livets mening. Så sett deg godt til rette for en kveld med intens refleksjon og ubehaglige spørsmål om liv, død, og tro.

---

OBS!

Denne visningen krever filmklubbmedlemskap. Filmklubbmedlemskap kjøpes på nett eller i billettluka og fremvises i døra, det koster kun kr. 25,- per semester. Når du har blitt medlem via nettet, registreres du som nytt medlem fysisk hos oss på Vega. Registering foregår en halvtime før visningsstart.

Vega Filmklubb visningene kurateres av en gjeng med unge filminteresserte. Hvert semester settes det opp et program med kinovisninger for et åpent publikum.

Spilletid
1 t. 36 min.
OriginalTittel
Det sjunde inseglet
Språk
Svensk
Regi
Ingmar Bergman
Skuespillere
Max von Sydow, Nils Poppe, Bibi Andersson, Gunnar Bjørnstrand
Foto
Gunnar Fischer
Manus
Ingmar Bergman
Nasjonalitet
Sverige
Produksjonsår
1957
Aldersgrense
12 år