Vampire’s Kiss

et nærbilde av en vampyrkvinne som berører ansiktet til en nesten død mann

Vega Ung Film inviterer deg til å sette tennene i en av 80-tallets snodigste kultklassikere, skrevet av manusforfatteren bak After Hours.

Peter Loew har en god stilling ved et forlag i New York, nok av penger, og en elendig personlighet. Han plager stadig sekretæren sin på jobb, og har lite til overs for kvinner når han først har ligget med dem. Ungkarslivet tar dermed en brå vending da en kvinne han tar med hjem biter han i halsen. Overbevist om at hun er en vampyr, venter Peter på sin egen forvandling, men er det egentlig det som foregår?

Vampire’s Kiss, eller Hvem «tenner» hvem som den så «fint» heter på norsk, er i dag kanskje mest kjent for å ha slått Nicolas Cage fast som skytshelgen for overdrevet skuespill. Det er i seg selv god nok grunn til å se den, men filmen er også en uforutsigbar reise inn i et ustabilt sinn som tidvis er vanskelig å sette en sjanger på. Morbid, morsom og komplett overveldende.

---

OBS!

Denne visningen krever filmklubbmedlemskap. Filmklubbmedlemskap kjøpes på nett eller i billettluka og fremvises i døra, det koster kun kr. 25,- per semester. Når du har blitt medlem via nettet, registreres du som nytt medlem fysisk hos oss på Vega. Registering foregår en halvtime før visningsstart.

Vega Filmklubb visningene kurateres av en gjeng med unge filminteresserte. Hvert semester settes det opp et program med kinovisninger for et åpent publikum.

Nasjonalitet
USA