Bones and All

Drama / Horror
2 t. 11 min.
15 år
Bones and all

BONES AND ALL er en film om kjærlighet og kannibalisme regissert av Luca Guadagnino (Call Me by Your Name), med Taylor Russell og Timothée Chalamet i hovedrollene. Filmen mottok den prestisjefylte Sølvløven for beste regi på filmfestivalen i Venezia tidligere i år og var blant Vega sine absolutte favorittfilmer på festivalen.

Distributøren om filmen:

Maren (Taylor Russell), en ung jente som lever i utkanten av samfunnet, møter den kjekke og intense omstreiferen Lee (Timothee Chalamet) som deler hennes umettelige appetitt på menneskekjøtt. Sammen legger de ut på en reise som tar dem gjennom Ronald Reagans USA og inn i Marens mystiske fortid. Til tross for deres sterke bånd, fører alle veier tilbake til deres skremmende fortid og et veiskille, som vil avgjøre om deres kjærlighet kan overleve deres skyggesider.

BONES AND ALL er Timothée Chalamet (Oscar-nominert for Call Me by Your Name, Dune) og Luca Guadagninos første spillefilm sammen siden klassikeren nevnte Call Me by Your Name, og også denne gangen har samarbeidet resultert i et uforglemmelig coming-of-age-drama. Her får Chalamet selskap av stjerneskuddet Taylor Russell (Waves), som gjør en glimrende innsats som Maren og som for rollen vant mottok prisen for Beste unge skuespiller under årets filmfestival i Venezia.

I filmen møter vi også Michael Stuhlbarg (Call Me by Your Name, The Shape of Water), André Holland (Passing, Moonlight), Chloë Sevigny (Gummo, Kids), og Oscarbelønnede Mark Rylance (Bridge of Spies).

a man and woman sitting on a beach
Spilletid
2 t. 11 min.
OriginalTittel
Bones and All
Språk
Engelsk
Regi
Luca Guadagnino
Skuespillere
Mark Rylance, Chloë Sevigny, Michael Stuhlbarg, Timothée Chalamet, Taylor Russell
Manus
David Kajganich, Camille DeAngelis
Nasjonalitet
USA
Produksjonsår
2022
Aldersgrense
15 år