Jeg ga, du ga, vi ga – VEGA

Støtt Vega Scene liggende plakat

Vega Scene er en ikke-kommersiell arena uten reklame, og slik håper vi at det kan fortsette. Men med økende strømpriser og statisk offentlig støtte er vi mer avhengig av alternative inntekter enn tidligere. Vi vet at renteøkningene gjør kraftige innhugg i privatøkonomien - og det siste vi ønsker er å øke billettprisene og gjøre kulturen utilgjengelig for flere.

Smått eller stort, hver krone er viktig. Blir du med å bygge, sikrer du at barn og ungdom, voksne og eldre får kvalitetsfilm og viktig teater i gode omgivelser.

Se hvordan du kan bidra under.

Ditt navn på takkeveggen vår

Ved siden av skranken vår har vi en takkevegg med navn på privatpersoner, organisasjoner og bedrifter som har vært med på å bygge Vega på forskjellig vis. De fleste gjennom donasjoner i forbindelse med utrustningen under oppbyggingen av Vega Scene.

Det finnes 3 nivåer av donasjoner knyttet til navneveggen og du velger selv den du synes er best. Dette kunne jo kanskje også være en fin gaveidé en kulturglad venn som har alt?

Navn på takkevegg nivå 1: 150 kr
Navn på takkevegg nivå 2: 250 kr
Navn på takkevegg nivå 3: 350 kr

Egen stolplakett i sal

På en av våre kino- eller teaterseter får du en egen plakett med valgfritt navn.

Plakett med navn i kinosal: 5000 kr
Plakett med navn i teatersal: 5000 kr

Klikk HER for å kjøpe ønsket nivå.

Vi samler opp navn og bestiller plaketter og montering av nye navn fortløpende. Vi holder deg oppdatert på prosessen underveis.

Tusen takk for din støtte <3

Hilsen

Katinka, Hege, Anita, Anne Kathrine, Ragnhild, Ida, Unnur, Truls, Suzanne, Matias og resten av gjengen på Vega.