Knøttekino på Vega

piropiro

Kvalitetsfilm for de minste!

Knøttekino viser animert film på barnas premisser. Konseptet er skreddersydd for barn i alderen 2 - 5 år; med dempet lyd og belysning og kortere filmer. Knøttekino er i Salongen, og vi tilrettelegger med sofaer, tepper, puter og stoler slik at ALLE kan sitte, ligge ned og slappe av eller bevege seg rundt.

Det er mulig å kjøpe seg noe mat og drikke - til både voksen og liten - i Vega Snackbar og ta med seg inn i Salongen. På utvalgte visninger av Knøttekino tilbyr vi også et tegneverksted for små (og store).

Se program og kjøp billetter HER

battery mommy 2

Knøttekino vil være en ambassadør for knøttene og sørge for at de har tilgang på høy kunstnerisk kvalitetsfilm. De er kanskje på livets første filmvisning og vi føler stor ære og ydmykhet i å få ta del i dette. Vårt magiske barnekinokonsept er i stadig utvikling, så vi setter veldig pris på innspill og tanker publikum og andre måtte ha.


For henvendelser rundt programmet og annet angående Knøttekino, kontakt vår Knøttekino-kurator - Silje Züleyha Grimsøen. Dere kan nå henne på: silje@vegascene.no

NFI Logo 2

Visningene er støttet av Lokale kinotiltak / NFI