Legg ferien til Vega Scene

Dame i bikini (lilla bikinibukse og stripete topp) flekser muskler. Hun holder en turkis og gul badering rundt armen.

Kjøp All Inclusive og se så mye film du vil i juli for kun 500,-

Dyrtid, flyskam, nye sko, tannlege eller bare hjemmekjær. Det finnes mange grunner til at flere velger staycation fremfor vacation i år. Men en ting er sikkert - ferie i Oslo er alt annet enn vennlig for lommeboken.

For å bidra til at du har noe å drive med i ferien uten å blakke deg helt, så introduserer Vega Scene All Inclusive-kortet, som gir deg 1 billett pr kinoforestilling i hele juli for 500,-

Kortet er personlig og du må vise kortet sammen med billett og legitimasjon ved innslipp. Husk derfor å medbringe gyldig ID. Det er et begrenset antall kort i salg og det er først til mølla.

Slik gjør du:

  • Kjøp kortet HER eller i skranken.
  • Finn filmen du vil se HER (NB! juli-programmet vil oppdateres løpende)
  • Bruk billettkategori All Inclusive juli 2024. Tast inn kortnummer og pin-kode. Dette står oppgitt på kortet ditt
  • Møt opp.
  • Se filmen.
  • Repeat.

Hent gjerne ut et fysisk kort på Vega Scene, så har du alltid kodene dine tilgjengelig.

Dette er et aktivitetstiltak og ikke markedstiltak - type Kinds of Kindness, kan man si. Fordi vi synes det er hyggelig at folk har det hyggelig i ferien og vi har ofte god plass i salene på sommertid. Hjelp oss gjerne å spre ordet ved å tipse kjente som ferierer i Oslo og omegn.

Vi gjør oppmerksom på åpningstidene i juli er torsdag - mandag fra 15:00 - 21:00. Dette betyr dessverre at babykino utgår i juli.

Noe å skrive hjem om?

For å forsterke feriefølelsen, så kan du plukke med deg gratis site spesific postkort. Her kan du skrive til kjente og kjære om ferieopplevelsene dine her på "Resort´n".

En mann i rosa anorakk står foran en bil. I døren bak står en kvinne med langt mørkt hår og en kortklippet mann. De har parkert foran Vega Scene, som er en rød bygning

To sterke kvinner med kortermede t-skjorter står foran Vega Scene. Den ene har en pistol.

Tre menn på taket av Vega Scene. Den ene har sort lue og brun frakk og hopper høyt. Under dem er gress og blomster.

Animasjonsfigurer: En gammel grå hund i t-skjorte klipper en annen grå hund. De er plassert i Vega Snackbar

Sånn for ordens skyld, så gjelder All Inclusive kun på kinobilletter. Man kan ikke forsyne seg av snacks, mat og drikke i Snackbaren uten å betale.