Vega Hjemmekino - vi blir med deg hjem

Vega hjemmekino liggende plakat

Vega Hjemmekino – strømmetjenesten for deg som liker god film.

Med Vega Hjemmekino har lansert Vega Scene en videobutikk på nett med håndplukkede kvalitetsfilmer fra hele verden, hvor bare de beste filmene får hylleplass, og med levering direkte hjem i stua di.

Katalogen kommer til å oppdateres jevnlig med våre favoritter fra nært, fjernt, fortid og nåtid. Utvalget vil kontinuerlig vokse i omfang og du velger selv om du vil leie eller eie filmene dine.

På siden er filmene sortert i forskjellige TEMAER. Trenger du for eksempel å le kan du velge blant KOMEDIER, eller vil du dyrke din frankofile side går du til FRANSKE FILMER.

Filmutvalget er det samme som har blitt vist i salene på Vega Scene i Oslo, i tillegg til nyere og eldre titler fra arkivet. Alt dette blir nå tilgjengelig for hele Norge.

For å se film trenger du ikke abonnement, men leier eller kjøper kun de filmene du ønsker å se. For å se film på VEGA HJEMMEKINO går du inn på siden og oppretter en profil. Du trenger ikke opprette månedlig eller årlig abonnement, men finner den filmen du vil se, og bestemmer om du vil kjøpe eller leie den. Hvis du leier film kan du se den så mye du vil i 48 timer etter du har startet filmen. Hvis du kjøpe en film er den din til odel og eie.

Følg Vega Hjemmekino på FACEBOOK og INSTAGRAM for alle de siste nyhetene.