Puls

Cirka Teater: Puls Mandag 9. oktober 18:00

Menneske, maskin og magisk rabalder

Tenk deg at du støter på en diger kube! En massiv klump av rust, metall og skrot. Som en sammenklemt skraphaug fra fortida. Så begynner kuben å leve, og med ett er du fanget i en rekke av rare, uforståelige hendelser. Hva er det kuben vil med deg? Er det noe som styrer den? Og ikke minst: kommer du noen gang til å slippe unna …?

Puls løfter spørsmål knyttet til menneskets avtrykk på jorda. Mennesket har en stor trang til å skape, bygge og finne opp. I jaget etter mer, etterlater vi oss store mengder vrakgods. Men hva skjer med mennesket når det konfronteres med resultatet av det vi har skapt? Har vi egentlig kontroll over det vi skaper?

Puls er en magisk og spenningsfylt forestilling. Gjennom ordløst, fysisk teater og visuelt spektakulære effekter drar den publikum inn i en ny og absurd verden, en verden der det er lov å tolke fritt, uten bastante svar. Denne er en forestillingen du sjelden ser – full av undring, overraskelser og energi!

Puls er co-produsert med Teatret Vårt og hadde urpremiere på Ulsteinvik 17. september 2022.

(...) ei undrande og magisk reise inn i eit fantasiland der assosiasjonane sat laust og opplevingane var både mange, store og overraskande". Les hele Amund Grimstads fine anmeldelse.

Anbefalt alder: 12 år og oppover


MEDVIRKENDE:

Idé og konsept: Espen Dekko og Gilles Berger
Utøvere: Karoline Ellingsen Wheeler og Gilles Berger
Regi: Espen Dekko
Scenografi: Gilles Berger 
Tekniske løsninger: Richard Verley og Gilles Berger
Komponist: Martin Smidt
Lysdesigner: Erik Torsethaugen
Kostymer: Berit Haltvik With
Sminke: Leo Thörn
Produsent: Ingrid Bjørsnøs Kvam
Produsent prefase: Monica Stendhal Rokne