Stor cis-energi

Stor Cis-energi

Det blir personalmøte på vedlagt dato. Her skal vi gå igjennom lærerplanen, diskutere skolens deltagelse i Pride, baksnakke grusomme elever og spise vafler.

Vi advarer om bruk av sensitiv tematikk, sterke virkemidler og løsskudd!

I «Stor cis-energi» ønsker vi å gi vårt unge publikum en interaktiv teateropplevelse utenom det vanlige. En lærerstab ledet av en meget tydelig assisterende rektor kastes inn i en debatt der alle forsøker å holde på den gode stemningen. Det er kommet inn en søknad fra en elev som ønsker å bytte lag, over til det motsatte kjønnet. En vikar i dans, en rektor, en norsklærer, en håndballærer og en fotballærer fra idrettslinja må balansere seg gjennom ulikheter og uenigheter med mål om å finne en akseptabel løsning. «Stor cis-energi» belyser et tema som vekker noen av de sterkeste følelsene og reaksjonene i vår tid: kjønn, privatlivet til skeive og transpersoners rettigheter.

Teaterforestillingen utspilles i en intim setting der publikum kommer tett på både karakterene og følelsene.

Med: Elli Rhiannon Müller Osborne, Janne Heltberg Haarseth, Rebekka Jynge, Hamza Kader, Aleksander Varadian Johnsen, Sebastian Warholm, Elisabeth Heradstveit

Best fra 16 år
Varighet ca 1 time og 15 min.

NB! Forestillingen inneholder referanser til skytingen ved London pub 25. juni i fjor. Det vil bli avspilt skuddlyder mot slutten, og lysdesignet kan i enkelte scener virke triggende for lyssensitive.

Klikk her for digitalt program

Manus, regi og scenografi: Even Torgan | Kostymeansvarlig: Karoline Sundsrud | Maskør: Christan Berg | Lysdesigner: Gard Gitlestad | Dramaturg: Oda Radoor | Manuskonsulent: Fanny Vaager | Foto: Leikny Havik Skjærseth, Signe Fuglesteg Luksengard, Kevin Dahlman