My Dinner with Putin

My Dinner with Putin

I My Dinner With Putin står Kate Pendry alene på scenen og forteller hvordan hun nesten spiste middag med Putin fordi hun ble venn med en nær venn av den russiske lederen.

I denne monologen forteller Pendry hvordan en ukjent skuespiller plutselig ble tilbudt den store Hollywood-drømmen om å spille inn en film med Robert De Niro med den verdenskjente regissøren Nikita Mikhalkov - en nær venn av Vladimir Putin. Men så kommer en pandemi og invasjonen av Ukraina, og filmen er utsatt på ubestemt tid.


Forestillingen er et bilde på hypertekstualiteten i vårt moderne liv, og hopper sømløst mellom arbeiderklassen i Wien i 1933, til Moskva i 2022 og til Los Angeles i 1955. Vi møter Pussy Riot, Robert De Niro og Putin - i form av ei dukke. Samtidig som vi møter en skuespillerinne som spiller seg selv som spiller en skuespiller på audition for rollen som en skuespiller som er seg selv.
Denne sanne historien bindes sammen av et Hollywood drama med mørk humor og en analyse av medias fetisjering av krig og hvordan vesten reagerte på invasjonen av Ukraina. Forestillingen undersøker hvordan maktstrukturer påvirker oss og hvordan vi som enkeltpersoner setter på skylappene når alvorlige hendelser står i veien for personlig oppnåelse.

My Dinner with Putin
av og med Kate Pendry

Skuespiller: Kate Pendry
Produsent: Camilla Svingen/ Syv mil
Audio/Contentum: Audun Aschim Steffensen
Dramaturg: Mari Moen