Nordic Black Ungdomsteater

Nordic Black Ungdomsteater

Strategier for en lysere fremtid
– veldig fritt etter Fiona Mergels "Strategier for en lysere fremtid".

Et kjærestepar har låst seg inne på en søppeldynge og bygger på en maskin. I utgangspunktet en kransekakemaskin, som de prøver å konvertere til å bli en menneskemaskin. En maskin som kan skape mennesker. Og kanskje noe mer. Kanskje en maskin som kan gi dem dypere innsikt om den vanskelige kjærligheten, om livet, og katten og hesten og geiten og kua. Maskinen bærer preg av å være work-in-progress, og virker mer på tross av hvordan den ser ut enn på grunn av det. Men selvgjort er velgjort. De bygger noe selv, som de selv kan tro på.

Strategier for en lysere fremtid er en tragisk komedie og en komisk tragedie om å kjempe seg ut av søpla, bevæpnet med søppel.

30 minutter

10 år+

Forestillingen spiller også søndag 26. mai kl. 18 på Nordic Black Theatre.

Produsent

Nordic Black Theatre

Regi

Giulia Hellesdatter Roi

Skuespillere

Fortolkningsagenten: Destiny Charlene Emelia Ndzimande
Klovnegeneralen: Jamila Malmø
Soldaten: Jamila Malmø
Mette Mjau: Jessika Sandvik
Klovnesoldaten: Jessika Sandvik
Sitronen: Jessika Sandvik
Hovedpersonen: Maryam Malmø
Assistenten: Phoenix Belfon-Buckly

***

Oslo Ung teaterfestival

Oslo teatersenter arrangerer årlig norges største teaterfestival av, med og for barn og unge. Oslo Ung er en møteplass og ytringsarena for scenisk skaperkraft og glede!

Med festivalpass slipper du inn på alle forestillingene på festivalen. Billettene er unummererte, og publikum med festivalpass slippes sist inn i salen. Ønsker du garantert plass til en forestilling, kan du etter å kjøpt pass booke deg garantert plass gjennom å hente ut egen billett. Dette gjør du gjennom å velge «Pass» i billettkjøp for den enkelte forestilling du ønsker sikre deg billett til.

Nettside: osloung.no