Småkunstfestivalen: STIP IT

En voksen og et barn ligger på gulvet og leker med små runde plater

Fra 4. til 8. september blir det i Oslo sentrum arrangert kunstproduksjoner innen dans, teater, musikk og visuell kunst for barn i alderen 0–6 år på Småkunstfestivalen 2024.

En deltakende forestilling av artist/scenograf Elian Smits og danser/koreograf Anne-Beth Schuurmans. I STIP IT undersøker de handlinger, bevegelser og materiale gjennom skjæringspunktet mellom samarbeidende kunst og lek. STIP IT starter med en 20 minutter lang forestilling, hvor publikum inviteres til å bli med utøverne. Sammen utforsker og skaper de et pittoresk og innbydende landskap. Kombinasjonen av bevegelse, lyd, materiale og handling danner grunnlaget for lek med sansene og persepsjonen. STIP IT bruker dette som utgangspunkt for å utforske hvordan et møte med noe nytt både er en mulighet til å utforske og en invitasjon til å virkelig være tilstede i øyeblikket.

Forestillingen ble utviklet i barnehager som en undersøkende aktivitet for barn og deres lærere gjennom prosjektet «Jong Beginnen» til Festival 2 Turven Hoog.

VARIGHET: 45 min
ALDER: 1.5-5 år

MEDVIRKENDE

Kunstnerisk ansvarlige:
Konsept & danser: Anne Beth Schuurmans
Konsept, bilde og design: Elian Smits
Lydbilde: Tessa Zoutendijk
Lysdesign: Ellen Knopsco
Produksjon og rådgiver: Ingrid Wolff (festival 2turvenhoog)