Vil du være med i Vega Ung Teater våren 2024?

Bilde av ungdommer på en teaterscene, som er tatt med lang lukkertid, slik at det blir mye bevegelse i bildet

Er du mellom 16-25 år og vil lære mer teater og ny dramatikk? Har du lyst til å prøve deg som skuespiller eller har du lyst å lære mer om regi? Spiller du egen musikk og ønsker å komponere for teater? Vega Ung Teater har denne våren ledige plasser. Tilbudet krever ingen erfaring og vi søker nettopp deg!

Bli en teatermaker! Blir du med i Vega Ung Teater vil du få erfaring og lære om ny tekster i teater, skuespill, teaterregi, lys, musikkbruk på scenen - i tillegg til å ha det gøy!

Vi har juleferie nå, men gleder oss til å ta fatt på to nye forestillinger. Vi deltar på Oslo Ung Teaterfestival og samarbeid med Unge Viken Teater under Heddafestivalen.

Prøvene foregår på Vega Scene hver torsdag fra kl. 17:00-19.30 (med unntak av skoleferier) og oppstart er den 11. januar 2024. I tillegg vil det være kveldsprøver i forkant av forestillingen.

Prosjektet avsluttes med premierefest hvor vi spanderer pizza.

Viktig! For å melde deg på er det en forutsetning at du kan delta på alle prøvene. Sykdom og fravær må avtales med spesielt da det går ut over planleggingen av prøvene.

For å være med, må du sende et kort motivasjonsbrev til krb@vegascene.no.

I brevet skriver du kortfattet om hvorfor du ønsker å delta og hva du vil få ut av og lære på Vega Ung. Presiser om du ønsker å delta som regissør, musiker eller skuespiller - eller om du er fleksibel og interessert i flere roller. Det er begrenset antall plasser.

Vega Ung Teater er et aktivitetstilbud for alle mellom 16-25 år og er støttet av Bufdir. Det er gratis å delta.

Har du spørsmål? Ikke nøl med å ta kontakt: krb@vegascene.no. Vi håper å høre fra deg. Del gjerne dersom du vet om noen som kan være interessert.

Vi håper å høre fra deg. Del gjerne dersom du vet om noen som kan være interessert.

Vega Ung er støttet av Barne- ungdoms- og familiedirektoratet (Bufdir), Norsk Filmklubbforbund er samarbeidspartner. Tilbudet ble utviklet med tilskudd fra Sparebankstiftelsen DnB, og har gjennomført ferieprogram med støtte fra Oslo Kommune.

Logoer Vega Filmklubb