Vil du være med i Vega Ung Teater våren 2023?

Bilde fra Robin Faller Dekonstruert av Vega Ung Teater. Foto: Vanessa Riley

Er du mellom 16-25 år og vil lære mer teater og ny dramatikk? Har du lyst til å prøve deg som regissør eller ønsker du å utøve deg som skuespiller? Spiller du egen musikk og ønsker å komponere for teater?

Vega Ung Teater har denne våren to ledige regiplasser og noen ledige skuespillerplasser. Prosjektet er et visningssamarbeid hvor unge dramatikere fra Ung Tekst skriver scenetekst som aktørene i Vega Ung Teater iscenesetter. Resultatet vises den 15. juni kl. 18 på Vega Scene, som en del av programmet til Heddadagene.

Det er en forutsetning at du kan delta på prøvene. Prøvene foregår på Vega Scene hver torsdag fra kl. 16:30-19:00 (med unntak av skoleferier) og oppstart er den 9. mars 2023. I tillegg vil det være en helgeprøve med teknisk gjennomgang i forkant av forestillingen. Prosjektet avsluttes med premierefest hvor vi spanderer pizza.

Tilbudet krever ingen erfaring og vi søker nettopp deg!

For å være med, må du sende et kort motivasjonsbrev til ak@vegascene.no og fristen er 14. februar 2023. Presiserer om du ønsker å delta som regissør, musiker eller skuespiller - eller om du er fleksibel og interessert i flere roller.

Blir du med i Vega Ung Teater vil du få erfaring og lære om teaterregi, ny dramatikk, konseptutvikling, skuespillerteknikk, musikkbruk i teater og teaterproduksjon - i tillegg til å ha det gøy!

Vega Ung Teater er et aktivitetstilbud for alle mellom 16-25 år og er støttet av Bufdir. Det er gratis å delta. Har du spørsmål? Ikke nøl med å ta kontakt: ak@vegascene.no. Vi håper å høre fra deg. Del gjerne dersom du vet om noen som kan være interessert.

Foto: Vanessa Riley

Vega Ung er støttet av Barne- ungdoms- og familiedirektoratet (Bufdir), Norsk Filmklubbforbund er samarbeidspartner. Tilbudet ble utviklet med tilskudd fra Sparebankstiftelsen DnB, og har gjennomført ferieprogram med støtte fra Oslo Kommune.

Samarbeidspartnere i Ung dramatikk! er Vega Scene og Unge Viken Teater.

Vega Ung er støttet av Barne- ungdoms- og familiedirektoratet (Bufdir), Sparebankstiftelsen DnB og Unge Viken Teater.