Heddafestivalen på Vega Scene

Heddadagene 2023 på Vega

Heddadagene er hele Norges teaterfestival, og samler et bredt spekter av scenekunst fra hele landet til ti dager med forestillinger, arrangementer og fagprogram i Oslo. I 2023 arrangeres Heddadagene 9. til 18. juni, og nå slippes forestillingene du kan se på Vega Scene.

Festivalpass

Dette er din sjanse til å se så mange forestillinger du bare orker på 10 dager - for en enkelt sum!

Festivalpass for Heddadagene gir deg mulighet til å reservere én gratis billett til alle forestillinger under festivalen. Med festivalpasset kan du se alle forestillinger (med unntak av Oslo Nye Teaters repertoar som ikke inngår i festivalpasset) under Heddadagene. Det gir deg også mulighet til å bestille gratis akkreditering til fagprogrammet, og billett til Heddaprisutdelingen.

Kjøp ditt festivalpass enkelt hos Heddadagene og anvend den mottatte kampanjekoden.

Festivalpasset er personlig og billetter uthentet med dette må framvises sammen med festivalarmbånd ved innslipp. Det gis ingen garanti for plass dersom arrangementer blir utsolgt.

Hedda-programmet på Vega Scene

Lost in the Horizon

LOST IN THE HORIZON
Fredag 9. juni kl. 19:00

Heddadagene 2023 på Vega

HEDDA-QUIZ
Lørdag 10. juni kl. 20:30

Lørdag 10. juni gjentar vi fjorårets suksess med HeddaQUIZ på Vega Scene!


Etter kveldens forestillinger trekker vi inn i salongen, kvesser blyantene og fyller glassene, når vi prøver å slå fjorårsvinnerne; Kritikerlaget.
Anne Gaathaug er tilbake som quizmaster og vet akkurat hvor hun skal legge lista for bransjen og publikum. Hun er en av Norges mest anerkjente quizmastere, har fast quiz-spalte i Klassekampen, har ledet Litteraturhusets månedlige kultur- og litteraturquiz i mer enn ti år, og har utgitt en rekke quizbøker. Når hun ikke holder quiz er hun dessuten forlegger og forlagssjef i Papermoon Publishing.

Reglene er enkle:
Max 5 deltakere per lag
Det er ikke lov å jukse!

Arrangementet er gratis og åpent for alle, men det er plass til et begrenset antall lag. Vi kjører førstemann-til-mølla-prinsippet, så samle laget og meld dere på nå!

MELD DEG PÅ HER

My dinner with Heddadagene

MY DINNER WITH PUTIN

Søndag 11. juni kl. 18:00

utvik senior

UTVIK SENIOR
Tirsdag 13. juni kl. 19:00
Onsdag 14. juni kl. 19:30
Ekstraforestilling: 14 juni kl. 14:00 

Ung dramatikk 23

UNG DRAMATIKK!
Torsdag 15. juni kl. 18:00

bjørnene aftenposten

BJØRNENE
Fredag 16. juni kl. 19:00
Lørdag 17. juni kl. 18:00