Se hele Linklaters FØR-triologi

Se hele Før-trilogien

En 27 år lang kjærlighetshistorie på 5 timer. Vega Scene setter opp Richard Linklaters FØR-trilologi i et strekk - med pauser, naturligvis, lørdag 3. desember. Dette blir fint <3

Hvert niende år siden 1995 har vi fått en statusoppdatering på kjærlighetslivet til Julie Delpy og Ethan Hawke. Filmene FØR SOLOPPGANG (1995), FØR SOLNEDGANG (2004) og FØR MIDNATT (2013) utgjør Richard Linklaters hyllede Før-triologi - et helt unikt filmprosjekt som strekker seg over hele 27 år.

I 2022 er det ni år siden siste film i trilogien og vi hedrer dette ved å sette opp alle filmene i et strekk. Det blir en pause på 30 minutter mellom filmene til å strekke på beina og fylle på med lommetørklær.

Du må kjøpe billett til hver visning. Setene er unummererte, så du kan beholde setet ditt på alle visninger. Du kan selvfølgelig også bare se en av dem. Eller to av dem. Men vi anbefaler alle tre.OM FILMENE

I de tre filmene spaserer Jesse og Céline gjennom vakre europeiske byer og landskap mens de diskuterer, filosoferer og krangler over alt livet har å by på. Filmene baserer seg i stor grad på lange og uavbrutte dialoger, som er så naturlig fremstilt at det nærmest oppleves som om skuespillerne spiller seg selv.

Før soloppgang

FØR SOLOPPGANG (1995)
Lørdag 3. desember kl. 17:00
Billetter kjøpes HER

Et tilfeldig møte mellom en ung amerikaner og en vakker fransk student på et tog gjennom Europa, utvikler seg til et spontant og romantisk døgn i Wien.


Før solnedgang

FØR SOLNEDGANG (2004)
Lørdag 3. desember kl. 19:15
Billetter kjøpes HER


Ni år etter Jesse og Celines første møte, møtes de igjen ved - det som i hvert fall som fremstår som - en tilfeldighet. Denne gangen i Paris under Jesses bokturné. Han har nemlig skrevet en bok om deres første, korte møte.


Før midnatt

FØR MIDNATT (2013)
Lørdag 15. desember kl. 21:00
Billetter kjøpes HER


Jesse og Celine er nå blitt i 40-årene og er på ferie i Hellas med sine to små døtre. På slutten av ferien blir vi innen midnatt vitne til nok en viktig dag i deres historie.